2 Dakika Kural için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Ankara Yangın Kapısı bürümek isteyenler bireysel yahut kurumsal kullanıcılar Ankara’da mevcut ofisimizi görüşme ederek veya İletişim kanallarımızı kullanıp Bizlere Ulaşarak Yangın Bapları ile ilişkin tasa ettikleri bütün mevzular karşı vukuf sahibi olabilirler.

Evlerde, kâryerlerinde, okullarda ve çeşitli ülke kurumlarında olması müstelzim yangın merdiveni şartları nelerdir? Yangın merdivenleri, yangın anlarında insanoğluın hızlı ve kolayca şekilde yangın alanlarını bırakma etmesi sinein kullanılmakta olan önemli bünyelar arasındadır.

Yangın kapısı kolu ivedi durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. Panik par olarak da aşina bu kollar uygun kapı kolu kadar mümkün.

Yangın kadar ivedi durumlarda dâhilen yumuşak bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi uygun durumlarda kapının açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma gerelti sıfır bu kilitler yalnızca yangının aksi etkilerini yürekeriye hapseder.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kupkuru olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar ve kıstaslar da göz önünde bulundurularak standartlara tatminkâr biçimde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da dokumalması gerekmektedir.

Yangına dayanıklı malzemelerden yapılmalıdır. çoklukla maden yahut ilenmeşap malzemeler kullanılır. Kapının lafınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Yangın kapısı, bir binada meydana mevrut yangın yerinde yangının sair bölgelere yayılmasını mâni olmak muhtevain mutasavvertır. Yangın kapıları, yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve muayyen bir yangın direncine sahiptir.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne kadar süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A derslikı bir yangın kapısı çoğunlukla 60 an, B dershaneı bir yangın bapsı ise 30 an süresince yangına karşı dayanıklılık gösterebilir. Yangın bapsı seçerken, bu peklik sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Örneğin yangın merdivenleri koridorların nihayetinde mevcut yangın çıkış baplarıyla konfederetir ve koridor çıkışının yangın merdiveniyle birleşimi ıztırari bir birliktelik oluşturmaktadır. Yangın merdivenlerinin inşaatı yasalarla ıztırari kılınmış ve yangın merdiveni yönetmeliğine ilgilı bazı kurallarla kurulmaktadır.

Yangın veya ivedili yer vakalarında binalardaki insanların kolay tahliye edilmesi bağırsakin Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya yahut yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayan Yangın Bapsı modelleri kendi içerisinde uslu kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Bu kapılar gerçek olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın metanet belgeli sıfır tutulmak üzere dü gruba ayrılır.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlamlıklı şekilde terk etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı strüktürya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın Kapısı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın yahut herhangi bir ivedili keyfiyet anında insanoğluın binayı güvenle terk etmesini sağlamlar. Antrparantez yapı içerisinde oluşan yaman yangın kapısı ve sıcaklığın dışarıya geçmesine ket olabilir.

Report this wiki page